Dječji vrtić „Maslačak“ Mursko Središće od ponedjeljka počinje s redovitim radom

Dok traje aktualna zdravstvena kriza roditelji ne moraju plaćati vrtić Maslačak

Temeljem uputa Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Zavoda za javno zdravstvo Republike Hrvatske dječji vrtić „Maslačak“ Mursko Središće od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine počinje s redovitim radom.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Maslačak“ na svojoj sjednici održanoj jučer, 21. svibnja 2020. godine, donijelo je Odluku o uvjetima plaćanja boravka djece u Dječjem vrtiću „Maslačak“ za vrijeme trajanja pandemije bolesti COVID-19. Temeljem navedene Odluke roditelji se, za mjesec ožujak, oslobađaju plaćanja 50% iznosa izdane uplatnice. Roditeljima koji su platili ukupan iznos uplatnice, oslobođeni dio umanjit će se prilikom izdavanja sljedećih uplatnica. Za mjesec travanj i svibanj 2020. godine ( do 24.05.2020.)  roditelji su oslobođeni plaćanja boravka u Dječjem vrtiću „Maslačak“. Roditelji koji su koristili uslugu boravka djece u Dječjem vrtiću dužni su platiti ukupan iznos roditeljskog udjela u ekonomskoj cijeni boravka. Isto tako, od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine Dječji vrtić „Maslačak“ naplaćuje uslugu boravka djece sukladno potpisanim ugovorima.

Radno vrijeme Podružnice u Peklenici i matičnog vrtića u Murskom Središću vraća se na uobičajeno radno vrijeme. Roditelje koji imaju potrebu za poslijepodnevnim boravkom djece u vrtiću molimo da o tome pravovremeno obavijeste odgajatelje ili ravnateljicu.

U cilju sigurnog boravka djece u vrtiću, gradski dječji vrtić pridržavat će se svih propisanih mjera higijenske zaštite i uputa nadležnih tijela.

 

Ostavi komentar