DIVLJAČKI NASRNULI na Jurja Stojka, spasio ga Rex!

Juraj Stojko
71-godišnjeg djeda Jurja iz Bukovca od razbojnika je spasio pas Rex

Oko pola dva ujutro čuo sam da je vani nešto lupalo. Znao sam da to moj pas Rex nije napravio, potom sam čuo lupanje po drugi put. Dotrčao sam iz spavaće sobe u hodnik i tamo sam imao što za vidjeti, ispričao nam je 71-godišnji djed Juraj Stojko iz Bukovca, nova žrtva razbojničke bande koja hara gornjim Međimurjem već neko duže vrijeme.  

Juraj živi sam u kući preko 25 godina, a prvi susjedi su mu vikendaši. Nekada se bavio poljoprivredom, obrađivao je vinograd i zemlju, no zbog starosti više ni to ne može raditi. 

Vidno uznemiren i s drhtavim glasom prepričao nam je što se te kobne noći dogodili. Zamaskirani razbojnici polupali su staklo na ulaznim vratima te rukom otključali vrata. Svo troje navalilo je unutra te je zatim za 71-godišnjeg djedicu započela agonije koja je trajala oko pola sata.

Djedicu je od razbojnika spasio pas Rex, a cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju koje možete nabaviti od danas na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Maskirani razbojnici polupali su staklo na ulaznim vratima
Juraj Stojko
Djeda su zaključali u kupaonicu. Iako je bio u šoku, djedica se snašao te je kroz prozor kupaonice iskočio van na zemlju i ponovno ušao u kuću s prednje strane.

Ostavi komentar