Dino Rađa danas u Čakovcu na setu snimanja humanitarnog kalendara “Velike i male zvijezde 2019”

Dino Rađa
Druženje nakon fotografskog seta na terasi Gradske kavane Čakovec

Legendarni košarkaš Dino Rađa koji je nedavno izabran u košarkašku Kuću slavnih u američkom Springfieldu danas je u Čakovcu kao dio ekipe snimanje humanitarnog kalendara za pomoć djeci sa sindromom Down.

Dino Rađa

Stao je ispred objektiva fotografa Vjerana Žganca Rogulje, koji je uz Tamaru Peras i autor projekta “Velike i male zvijezde” koji se provodi s Udrugom za sindrom Down Međimurske županije. Iskustvo i doživljaj je, kako ističe, neponovljiv i ne može se usporediti s najvećim dosezima na košarkaškim terenima.

Dino Rađa

Prekrasna iskustva s fotografiranja već su ponijeli Dudek i Regica, Đurica Drobac, Ivana Paradžiković i Mia Dimšić, a danas također i Zlatko Dalić s kojim je set odrađen u jutarnjim satima.

Prikupljena sredstva prodajom kalendara “Velike i male zvijezde 2019.” namijenjena su za terapije i rehabilitacije mališana Udruge za sindrom Down Međimurske županije, a u koju su uključeni i mališani iz susjedne Varaždinske županije s obzirom na to da u Varaždinu takva udruga ne postoji.

Više o atmosferi sa snimanja četvrtog izdanja “Velikih i malih zvijezda” pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju Međimurskih novina.

foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar