FOTO: Detalji o stravičnoj nesreći u Gornjem Hrašćanu

Nesreća Gornji Hrašćan
U kombi teretnom vozilu poginuo je vozač iz Čakovca

Policijska uprava međimurska objavile je detalje jučerašnje prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 46-godišnji D. Ž. iz Čakovca.

– U nedjelju, 2. lipnja oko 17:35 sati u Gornjem Hrašćanu, Čakovečkoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je 46-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka započeo pretjecanje osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je ispred u istom smjeru upravljao 31-godišnji vozač, a koji je počeo pretjecanje osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s kojim je također u istom smjeru upravljao 67-godišnji vozač. Zbog toga došlo je do udara teretnog automobila u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka. Uslijed udara teretni automobil sišao je izvan kolnika i udario u parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, betonski stup električne mreže te u betonsko-metalnu ogradu dvorišta kuće. Nadalje, u kočenju osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka došlo je do udara u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, objavila je policija što se točno dogodilo u ovoj nesreći nažalost s tragičnim posljedicama.

Nesreća Gornji Hrašćan
Istovremeno kad je pretjecao kombi, pretjecanje je započeo i osobni automobil nakon čega je došlo do sraza između njih i nakon toga nažalost do tragične prometne nesreće

Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne pomoći te utvrdila da je 46-godišnji vozač teretnog automobila, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, dok ostali sudionici prometne nesreće nisu ozlijeđeni.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće promet kolnikom Čakovečke ulice od 17:57 do 21:10 sati bio je zatvoren te se odvijao obilaznim prometnim pravcima.

Nesreća Gornji Hrašćan
U teškoj prometnoj nesreći u Gornjem Hrašćanu došlo je do sraza nekoliko vozila

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Preminuli vozač teretnog automobila šesta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

Foto: mg

Ostavi komentar