Desetogodišnji Izak Večerić krenuo maminim kulinarskim stopama

Ljubav prema kuhanju i pripremanju slastica, kao nijedna ljubav, ne bira godine.

Dokaz je tome mladi Izak Večerić koji je Međimurec i s mamine i tatine strane, a s roditeljima Monikom i Ivicom živi u Varaždinu.

Mama Monika je iz Novakovca, a tata iz Gornjeg Hrašćana. Kako tata radi u inozemstvu, Izak većinu vremena provodi s mamom, pa je zbog njenog utjecaja zavolio pripremanje hrane.

– Otkrili smo da Izak voli kuhati u vrijeme kad sam ja imala koronu, ispričala nam je mama Monika. U to je vrijeme, budući da smo nas dvoje bili sami, preuzeo brigu o kuhanju i od tada je nastavio s pripremanjem raznih jela, a zna spremati i neke vrste kolača.

Izak ima deset godina i učenik je 3. razreda.

Cijeli članak Aleksandre Sklepić donosimo u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 11. ožujka, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Ostavi komentar