Darko Horvat pojasnio: Želio sam poručiti da uz Martinje budemo odgovorni i olakšamo posao policiji

Darko Horvat
Darko Horvat

Darko Horvat ministar gospodarstva oglasio se i pojasnio da su njegove izjave u Križevcima različito interpretirane. Evo što je zapravo želio poručiti: – S obzirom da je moja posljednja izjava prilikom otvorenja gospodarskog sajma u Križevcima interpretirana na razne načine koji u sebi sadrže krivu konotaciju i nikako ne odražavaju moj osobni stav, ovim putem želim vrlo jasno poručiti svim našim građanima – ovaj vikend budite posebno oprezni i odgovorni sudionici prometa!

Olakšajmo na taj način posao našim vrijednim djelatnicima policije za koje vjerujem da će, savjesno kao i do sad, obaviti svoju dužnost na opću dobrobit i sigurnost svih nas zajedno. Razmišljajte preventivno!

Stoga, planirate li ovog vikenda proslaviti Martinje uz koju čašicu, nemojte sjedati za volan, već se unaprijed organizirajte i sigurno se vratite svojim domovima!

Za nesreću je dovoljan samo jedan trenutak nepažnje. Upravo zbog toga, nemojmo slavlje i veselje pretvoriti u tragediju. Zaštitite sebe i ostale sudionike u prometu!

Ostavi komentar