Darko Horvat: domaćin sjednice Vlade je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, a župan pozvan na sve događaje

darko horvat hdz presica
Presica HDZ-a uoči sjednice Vlade u Čakovcu: Igor Ivković, Ljubo Kolarek, Darko Horvat, Sunčana Glavak, i Dražen Srpak

Darko Horvat predsjednik županijskog HDZ-a i ministar gospodarstva te njegovi stranački kolege Ljubomir Kolarek, Dražen Srpak, Sunčana Glavak i Igor Ivković dan prije sjednice Vlade RH u Čakovcu predstavili su program boravka premijera i ministara u Međimurju.

Sjednica Vlade u rekonstruiranom sastavu održat će se u četvrtak u 12:30 u Čakovcu na prostoru bivše vojarne, ali Vlada ima cjelodnevni boravak u Međimurskoj županiji, kazao je Horvat. Obići će Prelog, Mursko Središće i Čakovec.

– Prema onom što je u pripremi dnevnog reda u Međimursku županiju stižu projekti ukupne vrijednosti preko 3 milijarde kuna, kazao je Horvat. Samim time rušimo stigmu kako je HDZ-ova Vlada maćeha Međimurcima. – Ponosan sam na sutrašnji dan i kao ministar gospodarstva i kao Međimurec, kazao je.

Za Međimurske novine pitali smo hoće li premijer Plenković u sklopu svog bogatog posjeta Međimurju doći i u službene prostorije Županije i ured međimurskog župana.
– Premijer je sutrašnjim rasporedom jasno dao do znanja da želi obići cijelu županiju, kazao je Darko Horvat. Protokol i kabinet premijera Plenkovića na sve događaje na kojima će biti premijer pozvao je i međimurskog župana. Domaćin županu u Prelogu bit će Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Preloga, a na kavicu je pozvan i župan Posavec. U Murskom Središću domaćin će biti gradonačelnik Dražen Srpak. Na kavicu je pozvan i župan Posavec. Sjednici Vlade domaćin je gradonačelnik Grada Čakovca. Prije neposrednog početka sjednice Vlade u 12 sati popit ćemo kavu na koju su pozvani i međimurski župan i gradonačelnik grada Čakovca. Svi događaji koji su protokolarno osmišljeni za sutrašnji dan ja sam siguran da će dogoditi uz prisustvo međimurskog župana, poručio je ministar Horvat.

Ostavi komentar