Danijela Martinović stiže u Međimurje: To će biti koncert koji će Čakovec pamtiti

danijela martinović

Glazbena zvijezda Danijela Martinović u Čakovcu će održati koncert u sklopu ‘Koncerta u tvom domu’ narodnog.  Iduću srijedu će nastupiti u dvorištu obitelji Treska Sorić.

Mnogi su se prijavili i pozvali Danijelu da zapjeva baš u njihovom dvorištu, vrtu ili na terasi, ali stručni žiri, Danijelu Martinović i voditeljsku ekipu narodnog Marka Bratoša, Hrvoja Kečkeša, Tatjanu Jurić, Nives Ivanišević, Tomislava Cvetkovića, Ginu Victoriju Damjanović, Elizabetu Brodić i Duju Milišu, osvojila je svojom video prijavom Erna Treska Sorić.

– Ovo nisam nikad doživjela! Znam da će to biti koncert koji će Čakovec pamtiti. To će biti iznenađenje za mojeg tatu koji slavi 60. rođendan, a niti ne zna da sam se ja prijavila, u dahu je ispričala nakon što je doznala da je osvojila ekskluzivni nastup koji će se održati u srijedu, 23. rujna, u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Karta za koncert ne može se kupiti, jer ih jednostavno nema u prodaji. Jednu jedinu dobila je Erna i ona će pozvati svoje najbliže, obitelj i ekipu.

Članica žirija i zvijezda večeri, Danijela Martinović već se priprema za posjet Međimurju.

-Ja ću dati sve najbolje od sebe za taj koncert. Pristiglo je toliko predivnih prijava, ali Erna je bila posebna pa dolazimo upravo u njezin dom, rekla je popularna Splićanka iza koje su nezaboravni hitovi kao što su ‘Neka mi ne svane’, ‘Da je slađe zaspati’, ‘Danima, godinama, satima’.

Kada je na narodnom predstavljena kao ovogodišnja zvijezda ‘Koncerta u tvom domu’ otkrila je da uživa u spontanim svirkama u kućnoj atmosferi koje se mogu pretvoriti u pravu čaroliju.

Ostavi komentar