Nastupom Miše Kovača u režiji KUD-a Gruntovec započeli Dani turizma u Svetom Martinu na Muri

I ove je godine Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, u suorganizaciji s Općinom Sveti Martin na Muri, udrugama s područja Općine i uz podršku Turističke zajednice Međimurske županije i HTZ-a organizator uspješne manifestacije Dani turizma 2022.

Bogati program započeo je 9. srpnja s kazališnom predstavom „Ambulanta v Gruntovcu“ i zabavnim glazbenim repertoarom imitatora Miše Kovača u režiji KUD-a Gruntovec, a trajati će sve do 27. kolovoza 2022. 

Na prekrasnom otvorenom prostoru kod Mlinarske kuće u Žabniku, svečano su otvoreni Dani turizma 2022. u Svetom Martinu na Muri, najveća manifestacija najsjevernije hrvatske općine koja uključuje gotovo dva mjeseca raznih događanja umjetničkog, sportskog, društvenog, sakralnog i enogastronomskog karaktera tijekom srpnja i kolovoza. 

Sve prisutne posjetitelje pozdravili su uz zahvalu za dolaskom i pozivom na buduća događanja, načelnik Općine Sveti Martin na Muri, Martin Srša i direktor Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri, David Novinščak

Dani turizma u Svetom Martinu na Muri nastavljaju se već idućeg vikenda kada će kod Mlinarske kuće u Žabniku, na pozornicu stupiti KUD Mura sa predstavom „Kanal“, Svetomartinske mažoretkinje, zbor HKUU Sveti Martin na Muri i glazbeni sastav Maruleki. 

U nastavku pogledajte veliku fotogaleriju sa svečanog otvorenja Dana turizma 2022.

Foto: TZ Sveti Martin na Muri

 

Ostavi komentar