Dani Slakovca: Slakovčani danas predstavljaju bogatstvo svog mjesta!

DVD SLakovec mimohod
DVD Slakovec proslavio je proteklog vikenda svojih 90 godina postojanja

U organizaciji Udruga žena Slakovec i Mjesnog odbora Slakovec danas, 22. lipnja, očekuje vas raznovrsni program.

Projektom “Mali, a bogati” mještani Slakovca žele predstaviti bogatstvo svojeg mjesta i prikazati kako ljudi u Slakovcu žive i čime se sve bave. Program traje od 15 do 18 sati, a obuhvaća sljedeće:

U 15 sati nastup Dječjeg zbora “Josip Vrhovski” Nedelišće, pod vodstvom Maje Magdalenić Barić. Radionice i sajmeni dio gdje će izlagati: vrijedne članice UŽ SlakovecTea Mesarić Rekanović s dijelom izložbe sa “Art forest” festivala i radionicom za djecu, Robotičari sa svojim novotarijama – pod vodstvom Mateje Šafarić NovakNino Horvat koji će predstaviti svoje slike i spretnost crtanja, Dragica Fegeš i Štefanija Kozar sa svojim rukotvorinama, cekerašice Nedelišća izlažu svoje radove i održat će radionicu pletenja cekara, OPG Heđa donosi med, a OPG Đuran dolazi sa svojim nadaleko poznatim mesom ‘z tiblice.

Bit će tu i rukotvorine Marine Trojok, te mali tenisači Teniskog kluba C LAB Slakovec s trenerima Patrikom Lebarom i Danijelom Žbuljem.

Za sam kraj dana, kako bi svi posjetitelji otišli s osmjehom na licu, u 19 sati nastupa Kerekesh teatar sa svojom predstavom „Skupština“.

Ostavi komentar