Danas predstavljanje Monografije Županijske lige protiv raka Čakovec

Renata Kutnjak Kiš

U povodu obilježavanja 20. obljetnice djelovanja, a u znak zahvale i sjećanja na brojne drage osobe koje su na putu borbe sa zloćudnim bolestima nesebično dijelile znanje i iskustvo  s onima kojima je to bilo najpotrebnije danas se održava predstavljanje Monografije Županijske lige protiv raka Čakovec. 

Monografija je i znak zahvale svima drugima koji su omogućili osnivanje i uspješan rad Županijske lige protiv raka Čakovec.

Predstavljanje će se održati u utorak, 24. svibnja 2022., u Centru za kulturu Čakovec u 17:30 sati.

Monografiju će predstaviti glavna urednica dr. Renata Kutnjak Kiš, recenzent prof. dr.sc. Damir Eljuga – predsjednik Hrvatske lige protiv raka te dio autora monografije, a svečanost promocije će svojim glasovima uljepšati nastup Ženske vokalne skupine Stridone.  

U pripremi monografije sudjelovalo je više od trideset autora, a ona svjedoči o uspješnoj povezanosti zdravstvenih stručnjaka i pacijenata, ali i povezanosti brojnih drugih sektora društva na putu borbe protiv malignih bolesti u Međimurskoj županiji! 

Vjerujemo da ćete se rado prisjetiti brojnih trenutaka koje smo zajedno dijelili te se radujemo Vašem dolasku i zahvaljujemo Vam na podršci!

U znak zahvale, monografija će biti podijeljena svima koji su nam pružali podršku, a među njima su i mediji, koji naš rad prate od samoga osnutka, a brojne medijske kuće ustupile su nam i fotografije koje smo objavili u monografiji! 

Ostavi komentar