Damir Sabol izabran je za Vizionara godine

Vizionar godine je Damir Sabol, serijski IT poduzetnik koji je svojom kompanijom Photomath u Hrvatsku privukao Google, objavljeno je na konferenciji Vizionar godine u organizaciji tportala, jednog od vodećih news portala u Hrvatskoj.

Konferencija Vizionar godine okupila je 400-tinjak istaknutih ljudi iz domaćeg biznisa i društva, predstavnike Vlade RH, uspješnih hrvatskih kompanija te najrazličitijih institucija, donosi večernji.hr

Projekt Vizionar godine pokrenut je prošle godine s ciljem isticanja i poticanja pojedinaca u našem društvu koji svojim djelovanjem i uspjesima i sebi i svima oko sebe otvaraju nove prilike, na taj način donoseći napredak i bolji život cijelom društvu. Konferencija predstavlja vrhunac projekta koji je druge godine zaredom, uz krovnog Vizionara godine izabrao vizionare i u pet kategorija – gospodarstvo, tehnologija, društvo, kultura i sport.

U izboru po pet finalista u svakoj od kategorija sudjelovalo je 150 tportalovih analitičara, suradnika i urednika, a finalni izbor vizionara pripao je 10 članom žiriju istaknutih predstavnika domaćeg biznisa i društva pojačanim prošlogodišnjim krovnim Vizionarom godine Draganom Schwarzom.

-Počašćen sam što sam dobio ovu nagradu i što sam se našao u društvu istaknutih pojedinaca s domaće scene, koji svojim radom dokazuju da Hrvatska može bit konkurentna i na globalnoj razini. Od starta karijere vođen sam znatiželjom i sretan sam na svojem timu na poslu i kod kuće koji mi nude podršku te su mi omogućili dolazak do jedne ovako važne titule, izjavio je Damir Sabol, ovogodišnji Vizionar godine.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE