Čudne okolnosti: Nestali Čakovčanin Robert Gašparić umro još 12. kolovoza u Zagrebu!?

Robert Gašparić
Robert Gašparić, prema telegramu koji je zaprimila njegova majka Ljubica umro je kako nesluženo saznajemo još 12. kolovoza u KBC Dubrava Foto: NENO

Šok za obitelj Ljubice Gašparića iz Čakovca. Nakon što je prijavila policiji nestanak sina Roberta Gašparića koji se u subotu 12. kolovoza nije vratio kući, kako neslužbeno saznajemo jučer u ponedjeljak 14. kolovoza stigao je telegram u kojem se nije moglo vidjeti iz koje je zagrebačke bolnice, s liječničkim potpisom da je Robert umro. Najprije je pomislila da je riječ o nekoj neslanoj šali, međutim, nakon što je pozvala policiju, nešto kasnije joj je potvrđeno da je u pitanju nažalost istinita vijest.

Podsjetimo, policija je jučer objavila nestanak Roberta Gašparića iz Čakovca i on je stavljen u evidenciju nestalih osoba.

– Iz Čakovca je u subotu, 12. kolovoza, nestao Robert Gašparić, star 50 godina. Kako saznajemo, muškarac se tog dana udaljio od kuće, iz Lavoslava Ružičke 5, u nepoznatom pravcu. Muškarac je visok 180 cm, srednje je tjelesne građne, ima kestenjastu kosu i smeđe oči. Policija se za sada raspituje o njegovom nestaknu kod prijatelja i rodbine, a zatim će odlučiti u kojem će smjeru ići potraga. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected], objavila je jučer PU međimurska.

Međutim, tijekom jučerašnjeg dramatičnog dana, majka je našu policiju izvijestila o čudnom telegramu iz nepoznate zagrebačke bolnice kojim je obaviještena o sinovoj smrti. Policijski službenici koji su s njom razgovarali također su se kako je rekla poznanicima čudili što se događa. Ipak nakon provjere, došli su do nje i potvrdili da je nažalost vijest o Robertovoj smrti istinita i da on leži mrtav u KBC Dubrava Zagreb.

Ono što je čudno u cijeloj priči i zbog čega je majka Ljubica u totalnom šoku, jesu okolnosti koje su dovele do toga da joj je umro u zagrebačkoj bolnici po svemu sudeći još od 12. kolovoza, a da je na listi nestalih, odnosno onoga što se događalo uoči prijave njegovoga nestanka i svega onoga što se događalo nakon toga.

Naime, prema izvoru bliskom obitelji, prije nego je prijavljen njegov nestanak policiji, kako neslužbeno saznajemo Robertova majka zvala je i naš Centar 112 i Hitnu pomoć, za informaciju o Robertu Gašpariću. Međutim, oni navodno nisu imali nikakve vijesti o tome da se nešto s njime događalo, odnosno nisu joj ništa rekli da bi mu pozlilo na Autobusnoj stanici u Čakovcu, kao što se sada priča, te da je isti dan iz naše bolnice transportiran u Zagreb, gdje je po svemu sudeći i umro još isti dan u subotu.

Bilo kako bilo, majka Ljubica ide sutra u srijedu, put Zagreba po tijelo svojeg sina, odnosno tek na licu mjesta u bolnici trebala bi dobiti bolnu službenu potvrdu kako je umro njezin Robert.

 

Ostavi komentar