Čudesno skijanje mladog Varaždinca na Sljemenu

Istok Rodes
Zagreb: Hrvatski skijaši u prvoj vožnji muškog slaloma Snow Queen Trophy 2019. 06.01.2019., Zagreb - Prva voznja muske slalomske utrke Audi FIS Svjetskog skijaskog kupa Snow Queen Trophy. Istok Rodes. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

ČUDESAN dan za hrvatsko skijanje. Istok Rodeš je danas na Sljemenu ispisao povijest hrvatskog skijanja osvojivši senzacionalno sedmo mjesto na utrci slaloma Snježne kraljice, piše index.hr.

Pobijedio je Marcel Hirscher, dok su trojica Hrvata u drugoj vožnji ostvarila rezultate karijere. Istok Rodeš osvojio je sedmo mjesto, Matej Vidović je 15., dok je Elias Kolega na 20. mjestu.

”Nakon prve utrke rekao sam da ću u drugoj dati sve od sebe, otići na sve ili ništa pa što bude. Nekad to upali, nekad ne, tako je to u našem sportu. Danas je to bilo tako-tako. Dao sam pun gas, a tako idem i svaki put. Ova ekipa hrvatskih skijaša može jako puno i uvjeren sam da ćete nas gledati narednih desetak godina. Ovo što se danas dogodilo znači puno za hrvatsko skijanje jer svi Hrvati koji su danas nastupili na Sljemenu, pokazali su da su među najboljih 30 u Svjetskom kupu- kazao je Rodeš za index.hr nakon utrke.

Ostavi komentar