Žena (26) zatečena u krađi odjeće u Čakovcu; iz strojeva u Macincu ukradeno gorivo

krada-gorivo
Ilustracija

PU međimurska javlja o više krađa.

Između 24. i 27. kolovoza, u Macincu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je na gradilištu iz spremnika goriva radnog stroja i tri teretna automobila istočio i ukrao neutvrđenu količinu goriva.
Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.
Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirane su četiri krađe od kojih dvije gdje je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnjakinja s područja općine Pribislavec počinila kazneno djelo krađe.
Naime, u ponedjeljak, 27. kolovoza oko 15,15 sati u Čakovcu, Svetojelenskoj ulici, u trgovini zatečena je u krađi odjevnih predmeta vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv osumnjičene 26-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 25. i 27. kolovoza u predjelu zvanom “Galge”, u blizini Male Subotice, nepoznati počinitelj je iz voćnjaka ukrao nastavak za traktor i metalna kolica.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su četiri krađe gdje je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna dok teške krađe nisu evidentirane.

Policija je izdvojila krađu u Kotoribi.

U petak, 24. kolovoza u Kotoribi, Sajmišnoj ulici i subotu 25. kolovoza u Palovcu, Glavnoj ulici, ispred trgovina mješovitom robom nepoznati počinitelj ukrao je dva nezaključana bicikla.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Ostavi komentar