Za vikend pokradeni klubovi u Pleškovcu i Pušćinama te vikendica kod Dekanovca

Tijekom vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirana je jedna krađa, gdje je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna i pet teških krađa.

Policija je izdvojila neke krađe.

TEŠKE KRAĐE

U razdoblju od 4. do 6. srpnja u Pleškovcu, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije sportskog kluba, gdje je ukrao televizijski prijemnik, nekoliko sanduka sa alkoholnim i bezalkoholnim pićima, boje i nogometne lopte, ukupne vrijednosti više tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Tijekom noći sa 6. na 7. srpnja (s petka na subotu) u Pušćinama, Dravskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije sportskog kluba, gdje je ukrao trimer i nekoliko sanduka sa alkoholnim i bezalkoholnim pićima, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U noći sa 7. na 8. srpnja (sa subote na nedjelju) u polju zvanom „Moharička“ nedaleko Dekanovca, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, gdje je ukrao alat za obradu meda i drugi alat, zvučnik, ulje i razna alkoholna pića, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad maloljetnikom s područja Međimurske županije sumnja se da je počinio tešku krađu.
Tako je u petak, 22. lipnja u popodnevnim satima u Maloj Subotici, Ulici Ljudevita Gaja, taj maloljetnik provalio u obiteljsku kuću, gdje je ispreturao stvari u sobama i ukrao dvije bankovne kartice i jedne zlatne naušnice.
Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv maloljetnika se podnosi posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad maloljetnikom sa područja Međimurske županije sumnja se da je počinio tešku krađu.
Naime, u ponedjeljak, 10. srpnja 2017. godine oko 17 sati u Prelogu, Ulici Zrinskih, u trgovini, maloljetnik je originalnim ključem koji je pronašao u ladici prodajnog pulta otključao staklenu vitrinu te iz nje ukrao dva mobitela u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv maloljetnika se podnosi posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE