Vozač Audija prouzročio sudar tri auta, a zatim samo odšetao s mjesta nesreće!

Prometna nesreća udaren prvi kraj auta
Ilustracija

Noćas (31. srpnja), četrdesetak minuta nakon ponoći, na državnoj cesti između Palovca i Donjeg Pustakovca, dogodila se prometna nesreća zbog koje je spomenuta dionica prometnice bila zatvorena za sav promet do 4 sata i 30 minuta.

Nepoznati vozač Audija A4, čakovečkih registracija, na ravnom dijelu prometnice djelomično je prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim bočnim dijelom vozila udario u prednji bočni dio osobnog automobila, francuskih nacionalnih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji francuski državljanin.

Uslijed siline udara došlo je do zanošenja osobnog automobila, francuskih nacionalnih oznaka i djelomičnog prelaska na suprotnu prometnu traku, a potom i do udara u stražnji dio Mitsubishi Colta, čakovečkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola (0,57 promila) iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač.

Nakon sudara Mitsubishi je odbačen u obližnje polje kukuruza, dok je Audi udario u betonski stup električne mreže, a potom u nastavku kretanja i u dvije dvorišne ograde te hidrant.

Vozilom hitne medicinske pomoći vozač Colta prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđen.

Nakon prometne nesreće vozač i putnik iz Audija pješice su napustili su mjesto događaja.

Policija traga za počiniteljem ove prometne nesreće.

Ostavi komentar