U prometnoj nesreći u Čakovcu teže ozlijeđena 77-godišnja putnica

U ponedjeljak, 26. travnja 2021. godine od Županijske bolnice Čakovec zaprimljene su prijave ozljeda za 77-godišnjakinju i 82-godišnjaka s područja grada Čakovca iz kojih je vidljivo da je u prometnoj nesreći ženska osoba zadobila tešku tjelesnu ozljedu, dok je muškarac zadobio lake tjelesne ozljede.
Naime, u četvrtak, 22. travnja 2021. godine oko 10 sati i 20 minuta u Čakovcu na raskrižju Ulica Ladislava Kralja, dr. Vlatka Mačeka i Zinke Kunc, vozač osobnog automobila austrijskih registarskih oznaka, 50-godišnji austrijski državljanin, krećući se kolnikom Ulice Ladislava Kralja te dolaskom do raskrižja s Ulicom dr. Vlatka Mačeka, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje skrećući, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.
Zbog toga je u njegov automobil udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 82-godišnjak. Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka i njegova 77-godišnja putnica vozilom hitne pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu u Čakovcu. Protiv 50-godišnjeg vozača će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku.

Ostavi komentar