Troje ljudi odvezeno u bolnicu kao posljedica sudara koji je u Nedelišću izazvao 24-godišnjak

Prometna nesreća Nedelišće
Strašan sudar u Nedelišću, Foto: zv

U petak, 12. listopada oko 15.10 sati u Nedelišću na kolniku lokalne ceste broj 20078, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 24-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće, upravljajući prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom te dok je u krvi imao prisutno 0,61 grama po kilogramu alkohola, krećući se kolnikom Grobljanske ulice brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj, raskrižje) zbog čega je u kočenju vozilom prešao na lijevu stranu kolnika, gdje je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera, kolnikom lokalne ceste broj 20078 upravljao 64-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca.

>> 24-godišnjak iz Paraga pijan i bez vozačke izazvao tešku nesreću kraj Nedelišće

Vozači te putnik iz prvog vozila 23-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće vozilom hitne pomoći i putnica iz drugog osobnog automobila 60-godišnjakinja sa šireg područja grada Čakovca s privatnim vozilom, prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede naknadno okvalificirati.

U vremenu od 15.30 do 16,45 sati zbog obavljanja očevida lokalna cesta broj 20078 bila je zatvorena za promet koji se odvijao obilazno.

Nakon kvalifikacije ozljeda će se karakterizirati događaj.

Ostavi komentar