TEŠKE KRAĐE za produženi vikend: Kralo se u Čakovcu, Palovcu i Kotoribi

Ilustracija
Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su tri teške krađe te sedam krađa od čega šest u kojima je procijenjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna.

Između 26. srpnja i 3. kolovoza u Čakovcu, Novoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 26. srpnja i 4. kolovoza u Palovcu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, ali ništa nije ukrao. Potom je provalio u spremište kuće odakle je ukrao otpadno željezo.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U noći s 3. na 4. kolovoza u Čakovcu, Ulici Valenta Morandinija, nepoznati počinitelj je iz stalka za bicikle ukrao zaključani muški bicikl, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Između 30. travnja i 5. kolovoza u poljskom predjelu zvanom “Hrđavica” nedaleko Kotoribe, nepoznati počinitelj je provalio u skladišni prostor objekta odakle je ukrao drvenu građu. Potom je u dvorištu objekta porušio i ukrao više komada stabla.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Ostavi komentar