Što su reporteri Međimurskih novina saznali nakon smrti Ane Špoljar

Ana Špoljar poginula Kotoriba
Foto: Facebook

Ne stišava se medijska buka oko tragične smrti mlade žene Ane Špoljar u Kotoribi.

I dok mediji željni senzacija razvlače nesretan pil kao glavni uzrok ove tragedije, iza svega se, po svemu sudeći, kriju sasvim drugi razlozi, kao i osobna drama mlade žene, koji su na kraju nažalost doveli do tragično izgubljenog života.

Tragično poginula 19-godišnjakinja iz Kotoribe sasvim je sigurno dobro poznavala cestu kojom se vozila, a očito je znala i osnove vožnje bez obzira što nije imala položeni vozački ispit. Zbog toga čudi brzina kojom je vozila, a koja je bila znatno veća od dopuštene. A u pil se zaletjela bez kočenja.

Automobil koji je vozila je Fiat Stilo 32-godišnjaka iz Goričana, koji joj je, po svemu sudeći, tu večer došao u posjet.

Ana se, naime, već neko vrijeme, kako saznajemo, nalazila u vrtlogu različitih emocija koji je prati od djetinjstva. Naime, iz “zabranjene veze” s 13 godina starijim dečkom iz Goričana, kada je još po kazneno-pravnim odredbama bila djevojčica, 2011. godine rodila je sina. Bila je to, po svemu sudeći, ljubav na prvi pogled, ali nemoguća i zakonski nedopustiva jer je ona imala samo 14 godina, a njezin partner 27.

Sve je to bio samo uvod u životnu dramu u koji je ubrzo stigao i drugi muškarac njezinog života, danas 29-godišnjak iz Preloga s kojim je prošle godine dobila drugo dijete – djevojčicu.

Eksplozija različitih emotivnih događaja unutar posljednjih nekoliko godina kulminirala je po svemu sudeći proteklih dana i na kraju završila velikom tragedijom iza koje je dvoje male djece ostalo bez svoje majke.

A što su još saznali naši reporteri o cijelom slučaju pročitajte u našem novom broju Međimurskih novina koje od danas, ovog petka 10. veljače možete nabaviti na svim prodajnim mjestima tiskovina.

>> NABAVITE NOVI BROJ: Petak je dan za Međimurske novine!

poginula žena Kotoriba Ana Špoljar
Fozo: zv

Ostavi komentar