Stigao nalaz obdukcije: U dravskim vrtlozima život okončao nesretni mladić iz Štrigove

Kako nam je potvrdila glasnogovornica varaždinske policije, stigao je nalaz medicinske obdukcije tijela koje je jučer pronađeno u Dravi između Hrženice i otoka. Nalaz je potvrdio da se radi o nestalom Marku Kovačiću iz Štrogove.

– Radi se o mlađem muškarcu s područja Međimurske županije, rekla je policijska glasnogovornica, ne navodeći detalje.

U dravskim vrtlozima život je nažalost okončano mladić, 30-godišnji Marko Kovačić iz Štrigove koji se od prošle subote vodio pod nestalim.

On je u petak kasno navečer 22. svibnja svojevrsnim oproštajnim pismom najavio najteži osobni čin i to objavio na društvenoj mreži. U subotu mu je na području kraj Drave pronađen napušten osobni automobil.

Marko se plavim Golfom II udaljio iz Pribislavca, Industrijske 44 gdje mu je bilo prijavljeno boravište, u petak ili subotu. Auto je pronađen napušten, u subotu 23. svibnja kod dravskog mosta koji vodi prema Hrženici i Podravine kraj Otoka. Neslužbeno doznajemo kako je u automobilu pronađen mladićev mobitel.

Razgovarali smo s osobom iz Štrigove koja ga poznaje još iz djetinjstva, ali je željela ostati anonimna, podaci su poznati redakciji. Prema njegovim riječima, Marka poznaje kao vrijednog radnika. Nakon što je završio srednju školu za vozača se zaposlio, ali splet nesretnih situacija iz djetinjstva ostavio je posljedice.

I dalje nije poznato što je bio okidač zbog kojeg je baš u petak napisao svojevrsno oproštajno pismo koje je i javno objavio i udaljio se iz Pribislavca gdje je u posljednje vrijeme boravio zbog posla u obližnjoj tvrtki.

Kako doznajemo, Marko je uvijek pomagao drugima, ali je zamjerao što mu se pomaganje nije vratilo istom mjerom kad mu je bilo najpotrebnije.

Ostavi komentar