U Štefancu vlak naletio na betonski blok – očekuje se kašnjenje vlakova

Vlak Štefanec očevid
Na licu mjesta se istražuje što se dogodilo, Foto: zv

Policija je najprije javila da je vlak naletio na kamen, da bi se kasnije utvrdilo da se radi o betonskom bloku na pruzi.

Informacije govore da je u 10:35 vlak 3004, koji vozi na relaciji Zagreb – Kotoriba, u Štefancu naletio na betonski blok.

Jer je na vlaku nastala materijalan šteta vlak je jedno vrijeme stajao na mjestu događaja, ali sad se vraća prema poazišnom kolodvoru jer je dosta oštećen. Srećom vlak nije izletio s tračnica. Nema informacija da je netko ozlijeđen.

Prve informacije govore da se radi o betonskom bloku širine oko 50 cm koji teško da se na tračnicama mogao naći slučajno. Očevid je u tijeku.

Vlak Štefanec očevidHŽ na svojim internetskim stranicama javlja da se danas zbog poteškoća u odvijanju željezničkog prometa očekuje se kašnjenje vlaka 3004 kao i ostalih vlakova koji prometuju relacijom Čakovec Buzovec – Mala Subotica. Shodno navedenom otkazuje se vlak 3311 na relaciji Kotoriba 11.56 – Varaždin 12.44. Putnici će biti prevezeni vlakom 3313 Kotoriba 12.46 – Varaždin 13.30.  

Ostavi komentar