Rusvaj u Nedelišću: Pijan po terasi kafića razbacivao stolove i stolice, udarao u policijskoj “marici” pa se i ozlijedio se

Policija

Danas, 22. svibnja 2020. godine oko 1 sat i 15 minuta u Nedelišću, Čakovečkoj ulici, na terasi ugostiteljskog objekta u sklopu benzinske postaje na naročito drzak i nepristojan način javni red i mir narušavao je 31-godišnjak s područja općine Nedelišće.

Pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje) pokušao je otvoriti zaključana vrata ugostiteljskog objekta. Pritom je rukama i nogama udarao po vratima, a nakon toga je na terasi porazbacao nekoliko stolova i stolica te prevrnuo teglu s cvijećem. 

Tijekom policijskog postupanja 31-godišnjak je raznim pogrdnim riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Uz primjenu sredstava prisile 31-godišnjak je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Tijekom privođenja uhićenik je u specijaliziranom vozilu, tzv. „marici“ udarao je po njenoj unutrašnjosti te se pritom lakše ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u čakovečkoj bolnici. 

Zbog počinjanja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 31-godišnjak će se prekršajno sankcionirati. Ujedno, naredbom mu je izrečena mjera opreza zabrane posjećivanja spomenute benzinske postaje i ugostiteljskog objekta, izvijestila je međimurska policija. 

 

Ostavi komentar