RAZBOJNIŠTVO U PRIBISLAVCU: Dvojica mladića osumnjičena za razbojništvo nad 39-godišnjakom

policija
Opet razbojstvo

O novom slučaju razbojništva u Pribislavcu izvijestili su iz Policijske uprave međimurske: -U četvrtk, 20. veljače  nešto poslije 9 sati u Pribislavcu, Ulici braće Radić, 39-godišnjaku prišla su dvojica nepoznatih muškarca te ga zatražili novac. Nakon što im ga je odbio dati zaprijetili su mu fizičkim nasiljem, a potom je jedan od počinitelja žrtvu udario po ruci, te joj pritom istrgnuo iz ruke novčanik s novcem, bankovnim karticama i osobnim dokumentima. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.
Počinitelji su se potom na biciklima udaljili u smjeru Čakovca.
Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec na užem gradskom području uhićeni su 20-godišnjak s područja općine Mala Subotica i maloljetnik s područja Međimurske županije, a za koje se sumnja da su počinili opisano kazneno djelo. Ujedno, ukradeni je novčanik pronađen i vraćen vlasniku.
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je spomenuti dvojac počinio kazno djelo razbojništva. Osumnjičeni 20-godišnjak uz podnošenje kaznene prijave predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Ostavi komentar