Radnika Elektre stresla struja na trafostanici u Prelogu

HEP

Kako doznajemo danas je u prijepodnevnim satima na radovima na trafostanici u Prelogu radnika Elektre stresla struja. To nam je potvrdio i glasnogovornik policije Nenad Risek došlo je do nesreće prilikom čega je radnik zadobio ozljede.

– Nesreća se dogodila oko 11:35 prilikom redovnog servisiranja trafostanice koja se nalazi između naselja Prelog i Donji Kraljevec došlo je do udara struje u radnika 34-godišnjak s područja općine Mala Subotica. Prevezen je u bolnicu, težina ozljeda nije poznata, no najvjerojatnije je izvan životne opasnosti. Nestala je struja na području Preloga, Hodošana i Donjeg Kraljevca, rekao nam je glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek.

Radovi su se odvijali u trafostanici 35/10 u Prelogu prema Donjem Kraljevcu. Zbog toga je nestalo struje na području donjeg Međimurja koje neće biti jedno duže vrijeme.

– Na području Preloga, Donjeg Kraljevca, Čukovca, Donjeg Mihaljevca nema struje. Dojavu smo primili oko 11:43. Kvar bi se trebao ukloniti od 30 do 120 minuta. Došlo je do ispada više trafostanica, rekli su nam iz Elektre Čakovec.

 

Ostavi komentar