Provale u sportske klubove i obiteljske kuće

krađa
Ilustracija, Foto: Pixabay

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su četiri teške krađe i pet krađa. U dvije krađe je pojedinačna materijalna šteta procijenjena na manje od 1.000 kuna.

Izdvajamo provale u sportske klubove u Ivanovcu i Sivici te spremište u Murskom Središću i kuću u Donjoj Dubravi Između 1. i 6. prosinca u Ivanovcu, Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije sportskog kluba odakle je ukrao razna pića. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

Između 4. i 7. prosinca u Sivici, Sportskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije sportskog kluba odakle je ukrao sportske torbe s opremom te razna pića. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

U subotu, 7. prosinca u popodnevnim satima u Murskom Središću, Ulici Sitnice, nepoznati počinitelj je provalio u spremište odakle je ukrao motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Nadalje, u subotu, 7. prosinca u večernjim satima u Donjoj Dubravi, Ulici Pavleka Miškine, nepoznati počinitelj je provalio u kuću odakle je ukrao glazbeno pojačalo i drugu opremu, stolno računalo i monitor. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor: Policijska uprava Međimurska

Ostavi komentar