Prometne za vikend u Čakovcu i Vulariji: Vozači pobjegli s mjesta nesreće!

policajac-policija
Policija

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se dvije prometne nesreće. U tim nesrećama na sreću nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastala materijalna šteta. Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom vikenda nije utvrđena, izvijestila je međimurska policija.

27. ožujka u 16:10 minuta u Čakovcu, ulici Rudolfa Steinera na parkingu kod trgovačkog centra, dogodila se nesreća gdje je vozač osobnog automobila čakovečkih reg. oznaka vozio unatrag sa obilježenog parkirališta na kolnik pristupne ceste, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može napraviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Zbog toga je vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, a koji se nalazio parkiran na obilježenom parkiralištu. Nakon nesreće vozač je napustio mjesto, te su ga policijski službenici pronašli naknadno.

Druga nesreća dogodila se 28. ožujka oko 3:30 u Vulariji Ulici Matije Gupca vozač osobnog automobila čk reg. oznaka skretao je lijevo s kolnika na odvojak iste ulice kojom prilikom brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste, stanju i vidljivosti. Zbog toga je u zanošenju djelomično sišao s kolnika gdje je udario u živu ogradu kuće. Nakon nesreće napustio je mjesto, te su ga također pronašli policijski službenici.

 

 

 

Ostavi komentar