PRIJATELJI se emotivnim porukama opraštaju od Ivana Međimurca

ivan međimurec

Poznati međimurski kuhar, powerliftingaš, “strongman” i strastveni motociklist Ivan Međimurec (32) iz Svetog Križa smrtno je stradao u teškoj nesreći koja se dogodila u četvrtak poslijepodne na ulazu/izlazu u Novom Selu Rok.

Međimurec se vozio na motociklu Kawasaki nešto poslije 16 sati i nedaleko od nekad poznatog kafića i kluba Mack, izletio je sa ceste i poginuo na licu mjesta.

Policija nam je u četvrtak predvečer potvrdila da je u nesreći smrtno stradao vozač motocikla rođen 1987. godine iz Svetog Križa.

Prijatelji i poznanici se opraštaju od njega putem Facebook-a. 

Dragi moj prijatelju Ivane otišao si prerano,pocivaj u miru božjem. R.I.P

– Bio je prijatelj, bio je divna osoba, pomagao je našem skloništu na razne načine, volio je pomagati svima, ne mogu vjerovati da ga više nema.Prerano je otišao, prerano…

Putuj mirno dalje Ivane, nek te anđeli prate u vječnost, napisala je Aleksandra Hampamer. 

– Dragi gosti restorana Varaždinbreg, sa velikom tugom obavještavamo vas kako se opraštamo od Ivana Međimurca, vrijednog člana našeg kulinarskog tima koji je izgubio život u prometnoj nesreći ovog popodneva u svom rodnom Međimurju. Ivane, nedostajati ćeš nam i ti, ali i tvoja strast za kuhanjem, učenjem i stalnim usavršavanjem koja je bila primjer mnogima. Počivaj u miru, napisoa je Tim restorana Varaždinbreg.

– Prijatelju počivao u miru, neka te čuvaju anđeli.

Kako je odmah javila policija u nesreći su sudjelovali vozač motocikla i manje teretno vozilo. Što se točno dogodilo da je došlo do najgoreg, doznat ćemo nakon što u petak policija objavi službeno izvješće o očevidu. Nažalost, tragično je izgubljen još jedan mladi život. 

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar