Pribislavec: Austrijanka koja je izazvala sudar i završila autom u ogradi teško ozlijeđena

prometna nesreća sudar
Ilustracija

U protekla 24-sata na području Međimurske županije evidentirano je sedam prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije lakše i jedna osoba teško ozlijeđena te pet s nastalom materijalnom štetom.

Policija je izdvojila prometnu s teško ozlijeđenom osobom.

U utorak 27. ožujka oko 9.45 sati u Pribislavcu, na kolniku Ulice dr. Ante Starčevića, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozačica osobnog automobila austrijskih nacionalnih oznaka, 51-godišnja državljanka Republike Austrije, uključivala u promet s prilazne ceste na kolnik Ulice dr. Ante Starčevića, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozilom udarila u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je kolnikom Ulice dr. Ante Starčevića upravljala 56-godišnjakinja s područja općine Pribislavec. Uslijed udara osobni automobil austrijskih nacionalnih oznaka odbačen je izvan kolnika gdje je udario u drveno betonsku ogradu kuće, dok je osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka odbačen izvan kolnika u desno, gdje je udario u prometne znakove.

Vozačica, 51-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

– Nastupanjem povoljnih vremenskih uvjeta na prometnicima Međimurske županije očekuje se povećan broj vozila i sudionika u prometu. Ovom prilikom upućujemo apel vozačima da poštuju prometne propise, radi vlastite i sigurnosti drugih sudionika u prometu – upozoravaju iz PU međimurske.

Ostavi komentar