Prevrnula se vozilom i teže se ozlijedila

U nedjelju, 12. siječnja oko 16 sati i 20 minuta na cesti, kod Gornjeg Kuršanca, vozačica osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, 58-godišnjakinja s područja grada Varaždina, nije se kretala na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, tako da s obzirom na brzinu kretanja vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste, ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti.

Zbog toga je djelomično sišla izvan kolnika udesno, gdje je vozilom udarila u kamen, koji se nalazio uz rub kolnika te se vozilom prevrnula na krov.

Vozačica je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je zadobila tešku tjelesnu ozljedu te je zadržana na liječenju. O događaju će se podnijeti posebno izvješće, nadležnom državnom odvjetniku, a vozačica će biti i prekršajno sankcionirana.

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je teške tjelesne ozlijede zadobila vozačica osobnog automobila.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su: – vožnja na nepropisnoj udaljenosti – jedna prometna nesreća.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda nije utvrđena.

Izvor: PU međimurska

Ostavi komentar