PRELOG: Pijan i bez valjane vozačke pobjegao s mjesta nesreća

U utorak, 24. prosinca 2019. godine u oko 19 sati na prostoru parkirališta ugostiteljskog objekta u Prelog, Čakovečkoj ulici nepoznati vozač je osobnim automobilom prilikom izlaza iz parkiranog mjesta udario u parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka. Uslijed siline udara vozilo u koje je udario odbačeno je u drugi parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka.

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja te je u 19,02 sati u Prelogu, Ulici Antuna Mihanovića, ponovo počinio prometnu nesreću. Zbog brzine kretanja vozilo nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć) te je u zavoju djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnji vozač te je ponovo napustio mjesto nesreće.

Zahvaljujući pomoći građana i brzom reakcijom policijskih službenika odbjegli vozač ubrzo je pronađen. Radi se o 59-godišnjaku koji je upravljao osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka, kojemu je isteklo važenje prometne dozvole te je bio pod utjecajem alkohola u količini od 1,28 grama po kilogramu.

Protiv vozača slijede obavijesti o počinjenim prekršajima.

 

Ostavi komentar