Posljednji oproštaj od mladog Jurice Pintara iz Goričana koji je poginuo na radu u Italiji!

Jurica Pintar
Mladić iz Goričana Jurica Pintar poginuo je u ponedjeljak ujutro kada je na njega pala čelična ploča. Već je neko vrijeme živio i radio u Italiji, a kući je dolazio uglavnom vikendom i praznicima. Foto: Facebook

25-godišnji mladi metalski radnik Jurica Pintar iz Goričana poginuo je na poslu u Italiji prošlog ponedjeljka 18. ožujka u Industrijskoj zoni Budoia na sjeveru Italije, blizu talijanskoga grada Pordenonea, u tvrtki IM. Prema za sada dostupnim informacijama, na njega je pala metalska ploča teška navodno čak 17 tona, prignječila ga i na mjestu usmrtila. Što je dovelo do toga da se dogodila stravičan incident u proizvodnoj metalskoj hali, još nije do kraja poznato.

Jurica je bio zaposlen u Metalvaru iz Codroipa, metalna industrija sa sjedištem u Cial Del Zuc, a radio je s metalnim konstrukcijama nešto više od godinu dana. U pitanju su tvrtke, odnosno zadruge koje kao kooperanti rade za druge tvrtke, a ove opet za naručitelje koji ugovaraju poslove. Prema nekim informacijama Jurica je s kolegama radio na poslovima izrade metalne konstrukcije za jedan od stadiona za SP u nogometu u Kataru.

Mrtvo tijelo nesretnog mladića stiglo je ovog utorka iz Italije u njegov rodni Goričan, saznajemo od bliskih osoba.

Posljednji oproštaj bit će sutra, 27. ožujka na mjesnom groblju u Goričanu u 15 sati.

 

Ostavi komentar