Policija ulovila odgovorne za krađe u Čakovcu i Pribislavcu

Ilustracija

Policija je riješila slučajeve krađa u Čakovcu i Pribislavcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u srijedu, 18. listopada u popodnevnim satima u Čakovcu, iz svlačionice dvorane u Športskoj ulici ukrao je mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Ukradeni mobitel oduzet je i vraćen vlasniku.
Prema maloljetnom osumnjičeniku dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica mladića, 18 i 20 godišnjaci s područja općine Pribislavec počinili kazneno djelo krađe.

Naime, u nedjelju, 22. listopada u popodnevnim satima, u Pribislavcu, Ulici Zvonimira Baloga ušli su u nezaključanu obiteljsku kuću gdje su ukrali nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

U srijedu, 25. listopada od 9 do 12.45 sati u Merhatovcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao nakit vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

Ostavi komentar