Policija riješila dvije teške krađe u Nedelišću – lopovi su maloljetnici

Krađa Nedelišće ugostiteljski objekt blagajna
Stvari ukradene iz ugostiteljskog objekta, Foto: PU međimurska

Policija je riješila dvije teške krađe u Nedelišću.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su trojica maloljetnika s područja Međimurske županije, počinila kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da su tijekom noći s 20. na 21. kolovoza u Nedelišću, Ulici maršala Tita, provalili u trgovinu, vlasništvo privatnog poduzeća iz Nedelišća, gdje su potom iz registar blagajne ukrali novac, a iz prodajnog dijela razne igračke, baterijske svjetiljke, upaljače i dr. prodajne artikle. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 8.000 kuna.
Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su dio ukradenih predmeta te ih vratili predstavniku oštećene trgovine.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije, počinila kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da su tijekom noći 23. na 24. kolovoza u Nedelišću, Čakovečkoj ulici, provalili u ugostiteljski objekt, vlasništvo privatnog poduzeća iz Dunjkovca, odakle su ukrali registar blagajnu u kojoj se nalazio dnevni utržak. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 5.000 kuna.
Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su ukradenu blagajnu i dio ukradenog novca te ih vratili predstavniku oštećenog poduzeća.

Prema maloljetnim osumnjičenicima u obje krađe dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Stvari ukradene iz trgovine, Foto: PU međimurska

Ostavi komentar