Policajci uvodili red i mir i oduzimanjem zvučnika iz kojih treštala glazba

zvučnici
Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec i Interventne jedinice policije PUM-e zbog narušavanja javnog reda i mira puštanjem glasne muzike u roku od nekoliko sati oduzeli šest zvučnika. U nastavku donosimo priopćenje su iz Policijske uprave međimurske:

U subotu, 27. lipnja 2020. godine između 22 i 23 sata u Paragu na više lokacija javni red i mir puštanjem glasne muzike iz zvučnika, pod utjecajem alkohola, narušavali su 39-godišnjakinja (1,25 promila), 29-godišnjak (1,39 promila) i 24-godišnjak (1,96 promila).

Ujedno, iste večeri nešto poslije 23 sata u Kuršancu, Varaždinskoj ulici, javni red i mir puštanjem glasne muzike iz zvučnika, pod utjecajem alkohola od 1,32 promila, narušavao je 25-godišnjak.

U nedjelju, 28. lipnja 40 minuta nakon ponoći u Orehovici, Ulici Vladimira Nazora, javni red i mir puštanjem glasne muzike iz zvučnika, pod utjecajem alkohola, narušavali su 39-godišnjakinja (1,11 promila) i 28-godišnjak (1,82 promila).

Policijski službenici od svih okrivljenika oduzeli su zvučnike te će se zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv njih podnijeti optužni prijedlozi prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

 

 

Ostavi komentar