Piškorovec: Senad Oršuš pucao je Milki Remenar u glavu jer se drogirao?!

Piškorovec ubojstvo
Mjesto ubojstva Milke Remenar u Piškorovcu lani

Milka Remenar (60) u četvrtak je došla prodavati poljoprivredne proizvode u Piškorovec, a tamo joj je Senad Oršuš (24) prislonio pištolj na zatiljak i zapucao. Ona je umrla. Oršuša je policija uhitila.

>> Počinitelj je Milki Remenar pucao u glavu!

Ubio ju je u četvrtak oko 16.20 sati bez ikakvog povoda otac petero djece Senad Oršuš (24) u kući poznanika u Piškorovcu, gdje je jadna žena došla prodavati svoje proizvode koje je proizvodila na vlastitom OPG-u.

U Domašincu o ubijenoj imaju samo riječi hvale, piše 24sata.hr.
– Bila je vrlo vrijedna, obilazila je sela i prodavala svoje proizvode. Živjela je u obiteljskoj kući s invalidnom kćeri kojoj je pomagala u odgoju njezine kćeri, odnosno svoje unuke. Ima supruga koji radi u Austriji i još jednu kćer koja studira u Grazu. Treća kći je udana i s obitelji živi u istome mjestu. Svi smo šokirani – rekla je jedna od susjeda ubijene.

I ubojica je iz istoga mjesta kao i ubijena, ali nitko ne zna za njegove motive, osim da je bio alkoholiziran i najvjerojatnije pod utjecajem droga. Izjavio je to i njegov otac Damir.

– Rekao je da je nije namjerno ubio. Mislim da nije bio svjestan što je napravio. Prije nekoliko godina počeo je uzimati onu drogu Galaxy – rekao je Senadov otac Damir aludirajući na sintetski kanabinoid koji se miješa s duhanom i puši kao “joint”.
Damir tvrdi da nije znao da njegov sin ima pištolj, kao ni da ga je nosio i bahatio se njime tog cijelog dana. Milku, koja je došla prodavati jaja, ubio je u kući u nazočnosti još petero ljudi. Nitko drugi nije ozlijeđen. Policija je utvrdila da je pištolj posjedovao nezakonito.

Ostavi komentar