Novi policijski detalji o prometnoj nesreći u Čakovcu!

U petak, 26. travnja oko 21 sat i 25 minuta u Čakovcu na južnoj kolničkoj traci Zrinsko-Frankopanske ulice, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 38-godišnjakinja sa šireg područja grada Čakovca, upravljala je kolnikom pristupne ceste trgovačkom centru i obavljala uključivanje u promet na kolnik Zrinsko- Frankopanske ulice.

Nakon toga je mijenjala prometnu traku s desne u lijevu, zbog čega je u njezino vozilo udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je lijevom prometnom trakom Zrinsko-Frankopanske ulice upravljao 22-godišnji vozač s područja općine Nedelišće, a koji brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj i raskrižje) te vidljivosti (noć).

Uslijed udara prvi osobni automobil je sišao izvan kolnika na travnatu površinu, dok se je drugi automobil prevrnuo i strugao po kolniku. Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena je vozačica, gdje je utvrđeno da je zadobila lake tjelesne ozljede.

U vremenu od 21,40 sati do 23,15 sati za sav promet je bila zatvorena južna kolnička traka Zrinsko-Frankopanske ulice od raskrižja sa Ulicom dr. Ivana Novaka do Vukovarske ulice te se promet odvijao okolnim ulicama. Vozači će biti prekršajno sankcionirani.

Izvor: PUM

Ostavi komentar