Novi detalji: Poznat epilog tučnjave i pokušaja ubojstva u Piškorovcu

policajac-policija
Policija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem poznat epilog tučnjave više osoba u Piškorovcu. Kako smo već ranije izvijestili (21. i 22. travnja 2020.) u ponedjeljak, 20. travnja na ulici  u Piškorovcu došlo je do fizičkog obračuna u kojem je sudjelovalo više osoba.

Oko 19 i 30 sati najprije su se sukobili 31-godišnjak i 19-godišnjak, kojom prilikom je mlađi muškarac hladnim oružjem zadao ubodnu ranu starijem muškarcu i pritom ga teško ozlijedio.

Nakon opisanog događaja došlo je do fizičkog obračuna između više mještana u kojem su lakše ozlijeđeni 53-godišnjak i 32-godišnjak. Tijekom ovog sukoba oštećena je i unutrašnjost kuće (razbijena vrata i stakla na prozorima), vlasništvo 53-godišnjaka.

Sve ozlijeđene osobe zadržane su u čakovečkoj bolnici na liječenju.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 19-godišnjak s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo ubojstava u pokušaju nas štetu 31-godišnjaka. U srijedu, 22. travnja osumnjičeni 19-godišnjak uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon saslušanja sudac istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatio je prijedlog nadležnog državnog odvjetnika i odredio mu istražni zatvor.

Ujedno, provedenim istraživanjem osnovano se sumnja kako su sedmorica muškaraca u dobi od 20 do 34 godina (s područja općina Mala Subotica i Domašinec, te s područja općine Cestica u Varaždinskoj županiji), počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja na štetu 53-godišnjaka i maloljetnika, te kazneno djelo oštećenja tuđe stvari na štetu 53-godišnjaka.

Nadalje, utvrđeno je da je 39-godišnjak s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo teške tjelesne ozlijede u pokušaju i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, sve na štetu 53-godišnjaka.

Protiv svih osumnjičenika podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar