Neslužbeno: Sestra priznala Jasminino ubojstvo, policija isto ne želi potvrditi

IMG_6434
U subotu tijekom poslijepodneva sve do navečer obavljena je opsežna istraga obiteljske kuće u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo Jasmine Dominić

Smiljana Srnec (45) slomila se u tijekom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, doznaje Telegram iz dobro obavještenih izvora upućenih u ovaj slučaj. Još se, međutim, čeka ispitivanje u nazočnosti odvjetnika koje bi onda moglo biti korišteno kao službeni dokaz.

Tužiteljstvo je u međuvremenu odobrilo policiji da joj produlji pritvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela. Na taj način bit će i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, no neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla.

 

“Županijsko državno odvjetništvo još ju nije ispitalo. Danas neće biti ispitana, vidjet ćemo kako će se sutra razvijati situacija”, rečeno nam je u varaždinskom Županijskom državnom odvjetništvu.

“Nemamo još terećenje da je donesen neki akt s naše strane. U odnosu na što postoje osnove sumnje da je počinjeno, to je kazneno djelo ubojstva”, dodali su u DORH-u za Index.

Nenad Risek glasnogovornik PU međimurske u izjavi za Međimurske novine nije želio komentirati pisanje Telegrama.

Ostavi komentar