Nepoznati počinitelj provalio u kapelicu Knezovcu i ukrao mikrofon

mikrofon
Ilustracija

Tijekom produljenog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je tri krađe od čega jedna, gdje je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna i šest teških krađa.

Policija je izdvojila neke krađe.

TEŠKE KRAĐE

Tijekom noći s 23. na 24. lipnja (sa subote na nedjelju) u Knezovcu, nepoznati počinitelj provalio je u kapelicu, gdje je ukrao mikrofon, vrijednosti nekoliko stotina kuna.

U razdoblju od 21. do 25. lipnja u Kuršancu, Poljskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u skladište privatne tvrtke, gdje je ukrao agregat, motor dizalice te razni alat vrijednosti više tisuća kuna.
Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐA

U četvrtak, 21. lipnja u večernjim satima u Orehovici, Ulici Nikole Tesle, nepoznati počinitelj je kod svlačionice sportskog kluba ukrao mobitel, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Pronađen počinitelj krađe

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 31-godišnjak sa područja općine Pribislavec, u subotu 16. lipnja u večernjim satima, u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, iz trgovine ukrao 13 osvježivača prostora.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Ostavi komentar