Mopedist iz Pušćina poginuo u sudaru u Varaždinu!

Poginuo mopedist Varaždin
Strašan prizor ove nesreće u Varaždinu, Foto: Policija zaustavlja - Varaždinska županija/IV

Danas, 1. srpnja oko 10 sati, na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Muškarac starosti 52 godine upravljao je osobnim vozilom desnom prometnom trakom sjevernog kolničkog traka Koprivničke ulice, u smjeru Optujske ulice. Dolaskom do raskrižja s Međimurskom ulicom, za vrijeme kad je na semaforu bilo upaljeno žuto trepćuće svjetlo, a prometom je upravljala pripadnica Prometne jedinice mladeži, koja je prsima bila okrenuta prema osobnom vozilu, s vodoravno ispruženim rukama, nije se zaustavio na njezin znak, već je ušao u raskrižje. Tom je prilikom prednjim dijelom vozila udario u lijevi bočni dio mopeda kojim je kolnikom Međimurske ulice, preko obilježenog pješačkog prijelaza, iz smjera Čakovca prema ulici Julija Merlića, upravljao 49-godišnjak.

Uslijed udara, 49-godišnjak je pao na kolnik pri čemu je ozlijeđen. Medicinsku mu je pomoć na mjestu događaja pružala ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te ga reanimirala do 10.35 sati, kada je konstatirana smrt.

Kako neslužbeno saznajemo nesretni muškarac je iz Pušćina.

Na mjesto događaja izašla je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu i obavila očevid uz stručnu pomoć policijskih službenika. Navedena je odredila obdukciju preminulog te izvanredni tehnički pregled oba vozila.

Mole se sve građane koji su se u vrijeme nesreće nalazili na navedenom raskrižju ili imaju korisna saznanja o prometnoj nesreći, da se jave u Postaju prometne policije Varaždin ili na broj telefona 192, odnosno 372-404.

Ostavi komentar