Međimurje ponovno na meti lopova: Krađe u Čakovcu, Donjem Hrašćanu i Zasadbregu

provala krađa
Ilustracija: provala

U razdoblju od 24. do 25. svibnja ove godine u Čakovcu, na gradilištu u Ulici Vatroslava Lisinskog, nepoznati počinitelj provalio je u skladišni kontejner, vlasništvo privatnog poduzeća iz Selca te ukrao razni električni alat.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U noći s nedjelje na ponedjeljak (24./25. svibnja 2020.) u Donjem Hrašćanu, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu. Iz obiteljske kuće, vlasništvo 53-godišnjaka, ukrao je novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od listopada 2019. do 24. svibnja 2020. godine iz povrtnjaka u Zasadbregu, nepoznati počinitelj u nekoliko navrata ukrao je razno povrće i nekoliko desetaka aluminijskih stupova.

Materijalna šteta prema izjavi 51-godišnjeg vlasnika procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Također, unazad nekoliko dana nepoznati počinitelj na spomenutoj lokaciji, zasad neutvrđenim sredstvom, poprskao je travnjak, cvjetnjak, voćke i veću količinu sadnica raznog povrća, uslijed čega je došlo do uvenuća.

Materijalna šteta opisanim oštećenjem procjenjuje se na više tisuća kuna. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju, izvijestila je međimurska policija.

Ostavi komentar