Marijan Svalina (85) poginuo u sudaru pred kućnim pragom vraćajući se iz bolnice

poginuo muškarac cesta Sveti Križ-Podbrest prometna nesreća1
Sudaru na ulazu u Podbrest u kojem je 9. kolovoza poginuo muškarac, Foto: zv

U četvrtak oko 14.30 sati u Podbrestu u prometnoj nesreći poginuo je Marijan Svalina (85), a vozačica (62) i vozač (22) drugog vozila su ozlijeđeni.

>> Podbrest: Muškarac poginuo u sudaru na ulazu u vlastito dvorište

Smrt muškarca potresla je cijelo mjesto budući da je nastradao pred svojom kućom i u automobilu kojim je upravljala njegova kći, piše 24sata.hr. Kako je izvijestila policija, žena se s ocem vozila u autu slovenskih registracija te je skretala u svoje dvorište.

Iz suprotnog smjera je naišao mladić sa šireg područja općine Orehovica. Iako je kočio nije uspio izbjeći sudar. Automobil u kojem su bili otac i kćer odbačen je izvan ceste gdje je udario u betonsku ogradu. Muškarac je na mjestu preminuo, a vozače su prevezli u čakovečku bolnicu. Zasad nije poznata težina njihovih ozljeda. Policija će protiv vozačice podnijeti kaznenu prijavu.

Iva se s ocem vraćala iz bolnice u Čakovcu. Išli su po njegove nalaze. Jadan čovjek. Kćer mu inače živi u Sloveniji, a povremeno je dolazila brinuti o ocu jer je živio sam. Navodno je on udario glavom i odmah umro, rekli su nam mještani.

Na mjestu nesreće upaljeni su lampaši.

Ostavi komentar