Lopovi za vikend provalili u kafić i sportski klub, te krali gorivo i agregat

provala provalnik
Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je sedam krađa od čega pet, gdje je počinjena materijalna šteta viša od 1.000 kuna i šest teških krađa.

TEŠKE KRAĐE

1) Tijekom noćnih sati 3. studenoga u Murskom Središću, Frankopanskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u kafić i ukrao novac.
Materijalna šteta procjenjuje se više tisuća kuna.

2) Tijekom noći s 2. na 3. studenoga (s petka na subotu) u Pribislavcu, Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije sportskog kluba i ukrao razna pića te novac.
Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐE

1) Između 31. listopada i 3. studenoga u Totovcu, Ulici Vladimira Nazora, iz otključanog rezervoara teretnog vozila, nepoznati počinitelj je ukrao više desetaka litara goriva.
Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

2) Tijekom popodnevnih sati, 3. studenoga u Pribislavcu, Ulici Zvonimira Baloga, iz otključanog teretnog vozila, nepoznati počinitelj je ukrao agregat. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

3) Tijekom popodnevnih sati, 4. studenoga u Novom Selu Rok, Ulici maršala Tita, iz otključane obiteljske kuće, nepoznati počinitelj je ukrao novac.
Materijalna šteta procjenjuje se više tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Ostavi komentar