LOPOVI “operirali” u vrijeme blagdana: Građani prijavili 12 krađa!

Ilustracija
Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su tri teške krađe i devet krađa. Od devet krađa u dvije je pojedinačna materijalna šteta procijenjena na više od 1.000 kuna.

Provale u prostorije sportskih klubova u Gardinovcu i Pribislavcu, u kuću u Držimurcu te krađa u Čakovcu

Tijekom noći s 30. na 31. listopada u Gardinovcu, nepoznati počinitelj provalio je prostorije sportskog kluba, gdje je ukrao kasu s novcem i razna pića.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U noći s 2. na 3. studenoga u Pribislavcu, Ulici dr. Vinka Žganca, nepoznati počinitelj provalio je prostorije sportskog kluba, gdje je ukrao glazbenu liniju, raznu opremu i pića.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 31.listopada na 1. studenoga u Čakovcu, Ulici Jurice Muraia nepoznati počinitelj je kroz nezaključana vrata ušao u prostorije kuće, gdje je ukrao različit nakit.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Između 31.listopada na 3. studenoga u Držimurcu, nepoznati počinitelj je provalio ulazna vrata spremišta i kuće, gdje je potom ukrao više bicikala, trimer i tenisice.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetniku.

 

Ostavi komentar