Lopovi “operirali” po cijelom Međimurju – odnijeli cigarete, alat, lovačko oružje i kameru

puška lov lovac
Ilustracija

PU međimurska danas javlja o tri teške krađe i krađi.

Teške krađe

U utorak, 28. studenoga oko 22 sata u Novakovcu, Selskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovitom robom gdje je ukrao više desetaka komada kutija cigareta.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 28 i 29. studenoga u Čakovcu, Istarskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u podrumsku prostoriju stambene zgrade gdje je ukrao razni profesionalni alat i ribičku opremu.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U srijedu, 29. studenoga od 7.30 do 17.30 sati u Murskom Središću, Ulici Antuna Mihanovića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je potom u jednoj od prostorija provalio u ormar iz kojeg je ukrao razno lovačko oružje.
Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Krađa

U srijedu, 29. studenoga u večernjim satima u Toplicama sveti Martin, Sportskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz ograđenog posjeda (ranča), demontirao i ukrao kameru vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Ostavi komentar