LOPOVI ne miruju: U Nedelišću provala u kafić, u Maloj Subotici krađa motorne pile i alata

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirano je pet teških krađa i četiri krađe. Materijalna šteta kod jedne krađe procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok se u preostale tri krađe pojedinačno procjenjuje na manje od tisuću kuna.

Izdvajamo krađu u Maloj Subotici te tešku krađu u Nedelišću. U noći s 25. na 26. ožujka 2020. godine u Maloj Subotici, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj iz nezaključane garaže ukrao je motornu pilu i metalni kovčeg s raznim alatom, vlasništvo 68-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. U noći s 28. na 29. ožujka 2020. godine u Nedelišću, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije kafića i restorana, vlasništvo privatnog poduzeća iz Dunjkovca, odakle je ukrao novac te razna alkoholna i bezalkoholna pića.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je međimurska policija.

 

Ostavi komentar