KRALO se za blagdane na području Međimurja: Prijavljeno 10 krađa!

Tijekom 24. i 25. prosinca 2019. godine u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt gdje je ispremetao stvari te ukrao računalo registar kase. Potom je provalio u nekoliko aparata za igru, gdje je ukrao novac.

Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U utorak, 24. prosinca 2019. godine policijski službenici Policijske postaje Čakovec zaprimili su prijavu građana, o krađi novca.

Naime, 23. prosinca 2019. godine u večernjim satima u Belici, nepoznati počinitelj je u ugostiteljskom objektu iz džepa jakne ukrao novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac.

Potom je pomoću jedne od ukradenih bankovnih kartica, koristeći PIN broj kojeg je vlasnik ostavio uz karticu, na bankomatu podigao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

I ovaj slučaj povod je da još jednom upozorimo i savjetujemo sve građane da u svojim novčanicima ili torbicama nikako ne drže zajedno bankovne kartice i PIN brojeve kako bi izbjegli ovakvu situaciju, odnosno omogućili kradljivcima da mogu s njihovih računa podizati novac.

U srijedu, 25. prosinca 2019. godine, u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj je iz nezaključanog kokošinjca, ukrao nekoliko desetaka komada peradi.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

Ostavi komentar