“Krađa Zlatne kacige Jurice Pavlica je čista zloba!”

Darija Pavlic Prša
Vitrina iz koje je ukradena Zlatna kaciga

SK Unia objavio je nedjelju poslijepodne da je u Donjem Kraljevcu iz vitrine u kojoj se nalaze najvažniji klupski pokali našeg najboljeg spidvejaša Jurice Pavlica, kluba i reprezentacije, između 14 i 16 sati ukraden najvrjedniji trofej – “Zlatna kaciga”.

>> U Donjem Kraljevcu ukraden trofej “Zlatna kaciga”, nudi se nagrada nalazniku!

Svi su zbog toga vrlo uzrujani, kazala nam je danas Darija Pavlic Prša.

– Vitrina je razbijena i ukradena je kaciga. Kaciga jest pozlaćena, ali nije od zlata. Tko god da ju je ukrao neće je lako prodati jer se radi o upečatljivom predmetu, a o svemu je obavještena policija te mjesta gdje se tako nešto može prodati. Sa svime smo izašli u javnost jer želimo da se Zlatna kaciga što prije nađe. Policija odlično radi svoj posao i uvjerena sam da će biti nađena – kazala je Darija Pavlic Prša.

Objasnila je da je kaciga bila izložena u vitrini, na ponos svih, već više od godinu i pola i svi su je mogli vidjeti. A taj prostor se inače snima kamerama.

– Krađa ove kacige je čista zloba i smatram da ju je ukrao netko iz okolice. Zlatna kaciga za Juricu, sve nas i navijače ima prvenstveno sentimentalnu vrijednost. Jurica, klub i njegova obitelj jako su puno truda i rada uložili da Zlatna kaciga bude osvojena – završila je Darija Pavlic Prša.

Ostavi komentar